Popularni postovi

Da li ste skloni nasilju u porodici?

Da li ste skloni nasilju u porodici?

Prirodno liječenje depresije I dio

Protiv depresije.Što biste trebali ugraditi u svoj raspored koji će da vam pomogne u borbi protiv depresije?
Vježbe. Studija je otkrila da fizička aktivnost može povećati raspoloženje. Koliko? Ne morate za trčanje maratona dobiti naknadu." Pola sata nekoliko puta tjedno može biti dovoljno". Više od toga ne može imati utjecaj na daljnje raspoloženje. 
Tip vježbe možete koristiti kao prirodna liječenja depresije ."Vaš kardiolog može predložiti da dobijete puno aerobnih vježbi za vaše srce. Ali za vaše mentalno zdravlje, samo  biti vani a  i hodanje može biti dovoljno."
Dijeta. Nema dijete za depresiju, ali ima velike koristi za zdravu prehranu. Ne treba imati neki odreen redoslijed prehrane.
Prehrana je važan element u vašem nastojanju da se pomognete liječiti od depresije. Liječenje od depresije je fiziološki proces, baš kao iscjeljenje od tjelesne ozljede. On kaže da bez dobre prehrane, lijekovi za depresiju ne mogu funkcionirati  učinkovito.
Postoje neke druge stvari koje trebate imati na umu. Pitajte svog liječnika ako vaš lijek može uzrokovati dobitak na težini. Ako je tako, vi trebate posvetiti posebnu pažnju svojoj prehrani. itd.

tags:depresija,liječenje depresije,prirodna liječenja depresije,protiv depresije,

No comments: